Introducere

Termenii “www.casaalbastra.ro”, “magazinul virtual”, “site-ul”, “noi”, “firma” fac referire in cele ce urmeaza la firma Pompe Funebre Proximus Andremar SRL si serviciile sale oferite prin magazinul virtual www.casaalbastra.ro

Termenul de “utilizator” face referire la toate persoanele fizice sau juridica care acceseaza magazinul virtual www.casaalbastra.ro

Firma Pompe Funebre Proximus Andremar SRL care detine si gestioneaza magazinul virtual www.casaalbastra.ro, are sediul in Str. Labirint nr. 51, Constanta si este inregistrata la Registrul Comertului Constanta sub nr. J13/3081/2003, CUI 15863727. Date de contact: tel. 0241 513 815 sau folosind formularul de contact din pagina web.

Contractul de utilizare a magazinul virtualui www.casaalbastra.ro

Utilizarea magazinul virtualui www.casaalbastra.ro implica automat din partea oricarui utilizator, a acceptarii termenilor si conditiilor din prezentul document, document ce poate fi revizuit oricand prin actualizarea acestei pagini, de aceea va recomandam sa vizitati periodic aceasta pagina. Acest document va obliga legal.
Mentionam ca activitatea de comert electronic prestata prin intermediul magazinului virtual www.casaalbastra.ro respecta in totalitate legislatia romana in vigoare.

Inregistrarea utilizatorilor, securitatea datelor

Folosirea unora dintre serviciile oferite de magazinul virtual www.casaalbastra.ro, implica din partea utilizatorilor:
– furnizarea de date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare al magazinul virtualui
– actualizarea acestor date de inregistrare de cate ori este cazul, pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Furnizarea de date inexacte sau false implica suspendarea contului si a posibilitatii crearii altui cont in magazinul virtual www.casaalbastra.ro

In momentul inregistrarii in magazinul virtual, vi se cer anumite informatii personale, inclusiv o adresa de e-mail valida. Adresa de e-mail este necesara pentru autentificarea contului de utilizator, la aceasta adresa utilizatorul va fi solicitat sa activeze calitatea de membru in magazinul virtual.

www.casaalbastra.ro nu va divulga tertilor datele personale ale utilizatorilor inscrisi in magazinul virtual, fara acordul utilizatorului (nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa postala), cu exceptia cazurilor prevazute de lege. www.casaalbastra.ro isi rezerva dreptul de a furniza anumite servicii catre un tert, bazanadu-se pe datele mentionate in formularul utilizatorului de inscriere in magazin virtual (ex. date statistice).

Utilizatorul se face raspunzator de nerespectarea confidentialitatii asupra informatiilor de inscriere in magazinul virtual (in special numele de utilizator si parola) si de asemenea pentru utilizarea inregistrarii personale, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia utilizatorului.

Utilizatorul este de acord sa sesizeze orice utilizare neautorizata a contului personal in magazinul virtual www.casaalbastra.ro. De asemenea utilizatorul este de acord sa foloseasca butonul de iesire din cont (Log out) de oricate ori doreste sa paraseasca sectiunea personala din magazinul virtual sau magazinul virtual.

Pentru pagubele morale sau materiale provocate de nerespectarea prevederilor anterioare, www.casaalbastra.ro nu se face responsabil.

www.casaalbastra.ro va bloca, daca va crede de cuviinta, utilizarea serviciilor magazinului virtual pentru anumiti utilizatori care nu respecta prevederile acestui act.

www.casaalbastra.ro nu se face raspunzatoare in fata utilizatorului sau a unei terte parti in orice mod, pentru blocare si/sau stergerea contului de acces in magazin virtual.

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

Obligatiile utilizatorului

Utilizand magazinul virtual www.casaalbastra.ro, sunteti obligati sa respectati urmatoarele puncte, fiind direct responsabili de actiunile realizate in cadrul magazinului virtual si urmarile acestora:
– sa nu publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica
– sa nu folositi informatiile din acest magazin virtual in scop comercial, doar personal
– sa nu folositi programe cu intentia de a distruge sisteme informatice sau informatii
– sa nu folositi materialele de pe acest site, fara acordul scris al proprietarului

Disclaimer

Imaginile produselor din magazin sunt cu titlu de prezentare si nu reprezinta o obligatie contractuala din partea noastra.

Toate bijuteriile prezente in acest magazin virtual sunt fotografiate individual, cu toate particularitatile lor. Cu toate acestea, nu putem garanta o acuratete de 100% pentru culorile din fotografiile de pe site. Diferentele, desi minime, pot aparea din cauza setarilor particulare ale fiecarui monitor pe care le vizualizati.

De asemenea, pietrele naturale din bjuterii pot prezenta imperfectiuni, diferente de nuanta sau textura. Acesta este aspectul lor natural care le face unice si nu poate fi considerat un defect.

Drepturile asupra produselor si materialelor inscrise in magazin virtual

Vizualizarea si utilizarea datelor inscrise in magazin virtual sunt permise doar pentru uzul personal al utilizatorului. Distribuirea sau compilarea si recompilarea sub orice forma sau folosirea acestor materiale in scopuri publicitare sau comerciale este strict interzisa, aceasta intrand sub incidenta legii drepturilor de autor.

Continutul magazinul virtualui, incluzand texte, grafica, imagini, soft si celorlalte materiale incluse aici sunt protejate de legea dreptului de autor si este proprietatea www.casaalbastra.ro. Nici un material/produs de pe acest site nu poate fii reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a firmei Pompe Funebre Proximus Andremar SRL.

Accesul in contul de administare sau pe contul de pe serverul unde este gazduit acest magazin virtual, de catre orice utilizator neautorizat, este strict interzis, aceasta constituind infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Toate numele, marcile, logourile si designul sunt proprietatea Pompe Funebre Proximus Andremar SRL sau a partenerilor sai.

Promotii si concursuri

Regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam sunt stabilite de catre societatea noastra, Pompe Funebre Proximus Andremar SRL. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu.

Participarea la aceste concursuri este voluntara si utilizatorii pot opta daca doresc sau nu sa participe. Informatiile solicitate pot include date de contact (nume, adresa, numar de telefon). Aceste date vor fi utilizate pentru instiintarea participantilor referitor la concurs. Noi utilizam serviciile unor terti pentru a alege castigatorii concursurilor.

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Garantie

Toate produsele comercializate prin www.casaalbastra.ro beneficiaza de garantie.

Termenul de garantie de 30 de zile decurge de la data emiterii facturii sau a bonului de casa. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fii reparat gratuit sau va fii inlocuit cu un articol identic. Conditiile complete de acordare a garantiei se gasesc in talonul de autenticitate/garantie ce insoseste fiecare produs.

Garantia se acorda conform prevederilor Legii449/2003 precum si a celorlalte acte normative incidente in materie: HG 457/2003 – republicata, HG 982/2007.

Conditii de returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati din cadrul magazinului virtual. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Conform legislatiei romanesti , in Art. 4,b Cap. 1, Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta se prevede: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.”

Clientii www.casaalbastra.ro pot returna produsele cumparate, doar daca sunt nepurtate, in ambalajul original, cu etichetele atasate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. www.casaalbastra.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul www.casaalbastra.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece www.casaalbastra.ro nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca www.casaalbastra.ro nu este responsabil de disponibilitatea acestora si nu garanteaza pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca www.casaalbastra.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Limitarea responsabilitatii

www.casaalbastra.ro nu va putea fi facut responsabil de nici un fel de pagube directe, indirecte, speciale, punitive, exemplare sau de consecinta de orice fel care deriva din accesarea sau utilizarea website-ului sau a oricaror informatii din continutul acestuia, inclusiv pierderea profitului sau altele similare, cu bunastiinta sau nu, din cauza incalcarii contractului, vatamare (inclusiv din neglijenta), responsabilitate asupra produsului respectiv, chiar daca posibilitatea survenirii unor asemenea daune a fost anuntata dinainte. Acestea ar putea fi cauzate de urmatoarele (dar nu numai):
– imposibilitatea accesarii serviciilor magazinul virtualui
– actiuni sau declaratii a oricaror terte parti despre magazin virtual
– acces neautorizat sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului

Serviciile magazinul virtualui sunt oferite “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile” si accesarea acestora se face pe proprie raspundere.

www.casaalbastra.ro nu ofera nici o garantie ca:
– serviciile vor fi neintrerupte, sigure sau fara erori (exceptand aici securizarea tranzactiei online care este sigura)
– serviciile vor indeplini total cerintele utilizatorului
– eventualele erori de programare vor fi remediate

Informatiile, produsele si serviciile publicate pe site pot contine inadvertente sau greseli de tipar. Aceste informatii sunt schimbate periodic. Pompe Funebre Proximus Andremar SRL poate aduce imbunatatiri si/sau poate modifica site-ul in orice moment.

Specificatii finale

Prevederile continute in prezentul document reprezinta un acord incheiat intre utilizator si www.casaalbastra.ro. Daca vreuna din prevederi este invalida din punct de vedere legal, aceasta invaliditate nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi.

Aceste conditii prezente in document pot fi modificate de Pompe Funebre Proximus Andremar SRL, proprietara www.casaalbastra.ro oricand considera necesar, fara a fi obligat sa anunte utilizatorii prin vreun mijloc. Daca este necesar sa utilizam informatii personale in alt mod decat cele specificate mai sus, utilizatorii vor fi insiintati prin publicarea pe site timp de 30 de zile

Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si www.casaalbastra.ro vor fi guvernate de legile in vigoare in Romania.

Daca aveti nelamuriri referitoare la cele de mai sus, ne puteti contacta prin e-mail la office@casaalbastra.ro