Casa mortuara Constanta

divider call to action
Casa mortuara „Casa Albastra”, va pune la dispozitie camera cu aer conditionat pentru gazduire decedati, precum si o sala de asteptare dotata cu mese, fotolii si canapele.

Prietenii si familia au nevoie de timp pentru a-si exprima durerea si pentru a incepe sa-si reorganizeze viata fara de cel/cea care a trecut in nefiinta. Cei ramasi in urma, trebuie sa puna la punct detaliile legate de inmormantare. Pentru a veni in ajutorul celor indurerati, Casa Albastra va este alaturi, oferindu-va ajutorul necesar in astfel de momente neprevazute.

Casa Albastra - Casa Mortuara 01
divider call to action
Casa Albastra - Casa Mortuara 06

Casa Albastra ofera servicii funerare complete, o camera rece pentru decedati si o capela proprie pentru priveghi.

A apela la societatea noastra este mai mult decât o necesitate, este garantia desfasurarii în bune conditii a evenimentului funerar, este siguranta ca platiti costul corect al serviciilor.

Sa acordam acestui nefericit eveniment, consideratia care i se cuvine, sa scutim familia de toate problemele legate de desfasurarea evenimentului. – ” aceasta este menirea noastra care ne onoreaza si ne recomanda în fiecare zi si pentru care meritam încrederea dumneavoastra „

divider call to action