Îmbălsămare Tanatopraxie Constanța

divider call to action
Tanatopraxia este un procedeu de tratare a corpului
uman decedat, de dezifecție și inhibare a organismelor patogene.

Prin procedeul de tanatopraxie se realizează conservarea și fixarea proteinei din țesut- un proces în care proteina este modificată, astfel încât aceasta încetează să mai fie un mijloc acceptabil sau aliment pentru creșterea bacteriană. Proteina se stabilizează, sensibilitatea la apă este scăzută și este rezistență la enzimele proteolitice ale ambelor tipuri, autolitice și bacteriene. În această reacție a proteinelor solubile ale țesutului devin albuminoide sau gelatină solubilă. În același timp, produsele chimice de tanatopraxie distrug temporar orice organism și enzime prezente în țesuturi precum și cele care pot intra în timpul perioadei de după tanatopraxie.

imbalsamare tanatopraxie constanta
divider call to action
tanatopraxie constanta

Scopul final al tanatopraxiei este restaurarea și îngrijirea acordată persoanei decedată pentru a recrea forma și culoarea lui naturală.

Conservarea servește că însăși baza pentru crearea și menținerea unui aspect natural, aproape ca în viață.

În principiu tanatopractorul este un creator de iluzii plăcute care estompează urmele suferinței și morții. În practica tanatopraxiei, această iluzie o numim „amintire memorabilă” deoarece va crea în mintea rudelor și a prietenilor defunctului o imagine mentală, care poate fi amintită ani de zile.

divider call to action

Nu se poate justifica niciodată o situație în care un corp prost îmbălsămat este plasat într-un sicriu scump și înconjurat de toată frumusețea și ceremonia care constituie serviciul funerar modern.

În cele din urmă aceasta este calitatea serviciilor intangibile care face diferență. Oameni nu vor plăti o unitate deoarece are cele mai bune sicrie, ci pentru că oferă cele mai bune servicii.

Întotdeauna calitatea serviciilor , în special tanatopraxia este cea care face diferența între serviciile funerare.

Casa Albastra - Transport Funerar 05
divider call to action

Fiecare casă de servicii funerare trebuie să adopte ca un crez afirmația „Dacă oamenii într o zis ar obișnui cu o îmbălsămare sărăcăcioasă, nu va exista niciun viitor pentru serviciile funerare și nici necesitatea acestei profesii.

autorizatieDSP casaAlbastra
divider call to action