Pentru a elimina stresul organizarii unei ceremonii de inmormantare, este important sa luam in calcul si acest aspect, să știi ce să faci atunci când moare cineva, să poți acționa la timp și să reușești să oferi un ultim omagiu corespunzător, toate acestea reprezintă de fapt necesitatea stabilirii unui plan funerar.

Gestionarea unei morți poate părea foarte confuză și emoțională. Indiferent dacă o moarte este așteptată sau nu, luptele emoționale și sentimentele de neîncredere pot incetiosa gândirea, ceea ce îngreunează sarcina planificării unei înmormântări.

Dacă tocmai ați experimentat decesul unei persoane dragi, știți că agentii funerari ai Casei Albastre® sunt gata să vă ajute în fiecare moment.

Obiceiurile tradiționale de doliu ale credinței tale, săptămânile și lunile de după moartea în familie pot fi extrem de dificile, este important sa fii alaturi de cei dragi!

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de restul.

Contract de precautie funerara

Planul funerar reprezintă un contract de servicii funerare preplătite. Acesta conține toate serviciile și produsele necesare în cazul unui serviciu funerar complet respectând tradiția, valorile creștine și reglementările legale în domeniu. La fel ca o asigurare de viață sau un testament, planul funerar este o modalitate practică de a plănui viitorul, astfel încât, la momentul respectiv, să elimini stresul și presiunea și să îți ajuți familia să depășească cât se poate de ușor acest moment.


Oferim Consultanta Gratuita de specialitate persoanelor care doresc a se informa despre un plan in avans.

Printre beneficiile planului funerar sunt enumerate următoarele:

  • Stabilirea detaliilor legate de înhumare / incinerare

Planul funerar indică și modalitatea în care beneficiarul își dorește să fie înmormântat sau incinerat. Totodată, se va ține cont și de tradițiile și obiceiurile creștine pentru care optează beneficiarul.

  • Detalierea aspectelor legate de produsele / Serviciile funerare propriu zise

Într-un plan funerar sunt menționate cu exactitate ce tip de coroane funerare îți dorești , cum vrei să se desfășoare înmormântarea, alegerea sicriului, îmbrăcămintea pentru trupul neînsuflețit, locul de veci, etc

  • Formalitățile legale și încheierea lor corespunzătoare 
  • Respectarea tradițiilor și obiceiurilor creștine
  • Acționarea promptă imediat după anunțarea decesului: întocmirea actelor de deces, a certificatelor necesare etc
  • Liniște sufletească pentru întreaga familie

Faptul că poți stabili din timp cele necesare înmormântării va aduce multă liniște sufletească, iar conducerea pe ultimul drum se va desfășura cât de lin se va putea.

Serviciile oferite de Casa Albastra

COSMETICA FUNERARA
SERVICII DE TRANSPORT SI MANIPULARE
CERTIFICAT DE DECES
CONSULTANTA JURIDICA
SERVICII DE INHUMARE
Imbalsamarea sau Tanotopraxia
PRELUARE DECEDATI AEROPORT
CONSTATARE DECES / MEDIC
CEREMONIA DE INMORMANTARE
COROANE FUNERARE
SALA AUTORIZATA SI FRIGIDER
AJUTORUL DE INMORMANTARE
CERTIFICAT DE IMBALSAMARE
SERVICII DE INCINERARE
Produse funerare

Intrebari frecvente despre planul funerar

Cine poate sa isi faca un plan funerar?

  • Orice persoana cu varsta peste 18 ani poate accesa un plan funerar, pentru el sau pentru rude, prieteni (daca persoana este indreptatita pentru a se ocupa de ceremonia de inmormantare).

Cum se achita planul funerar?

  • In rate fara dobanda (Contactati-ne pentru mai multe detalii!)
  • Integral